Over Ons

Wij, Connie en Gonda, zijn de bruisende kracht achter Nosiss. Naast onze webwinkel met woonaccessoires en vintage meubels geven we interieuradviezen en restylen we woningen voor de verkoop. In het voorjaar van 2016 hebben we de opleiding Interieur en Design aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden afgerond. Daarna volgden we samen de opleiding Verkoopstyling bij het door NVM erkende opleidingsinstituut House of Kiki in Haarlem. Hierdoor zijn we gecertificeerd Verkoopstylist en zijn we aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV).

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Interieuradvies

Interieur en inrichten is al jaren onze passie. Het liefst zijn we de hele dag bezig met interieur en helemaal met de styling daarvan. Bezig zijn met indelingsvoorstellen, moodboards, kleuradvies, 3D tekeningen en styling maakt ons blij.
Met onze interieuradviezen willen we klanten een thuisgevoel geven. Samen met de klant creëren we een persoonlijke ruimte waar de klant zich helemaal thuis voelt. Ieder interieuradvies wordt op maat gemaakt.Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Verkoopstyling

Voor het verkoop klaarmaken van huizen gebruiken we het ‘hands-on’ principe. Dit betekent dat we zonder al te veel moeilijk papierwerk, gelijk de handen uit de mouwen steken om te restylen. Binnen een dag kan uw woning al verkoopklaar zijn.
Het doel van verkoopstyling is om door middel van de juiste styling en fotografie een huis om te toveren tot een cadeautje. Uit diverse publicaties blijkt dat een goede woningpresentatie meer effect heeft op de verkoop dan het verlagen van de vraagprijs! Woningpresentatie is een vak. Het gaat veel verder dan het verschuiven van de bank, de geur van verse koffie of een mooie bos bloemen op tafel. Met weinig middelen, maar met oog voor detail geven we een huis de juiste sfeer. Hierdoor trekt het meer kijkers met als einddoel de verkoop van de woning.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we bekijken wat de woning nodig heeft en kunnen we een offerte maken. Stuur een mail naar info@nosiss.nl of bel 06 388 91 446.

Foto’s: mymodern, zienxl, woonfabriek

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: